Nahrávam...

« Všetky Podujatia

  • Toto podujatie už prebehlo
jún 2

Rodinné a systemické konštelácie

02.06.2024

65€

Podujatie navigácia

eva-babiakova

Rodinné a systemické konštelácie sú terapeutickou metódou, ktorá slúži na zobrazenie a pochopenie vzťahov v rodine, manželstve, partnerstve, organizácii alebo akomkoľvek ďalšom “systéme”.
Vychádza z predpokladu a skúsenosti, že naše životy sú navzájom prepojené, naše problémy a náš celkový stav sú výsledkom komplexných vplyvov udalostí a vzťahov v našom živote. Rovnako ako aj výsledkom okolností predchádzajúcich generácii.
Najčastejšou motiváciou pre absolvovanie semináru býva harmonizácia vzťahov, získanie náhľadu na konkrétnu situáciu, zmierenie s predkami, či konkrétnymi udalosťami…
To čo od konštelácie môžeme získať závisí od zadania – konkrétnej témy.
Môžu priniesť nový vhľad, alebo nadhľad, zmierenie, pochopenie, odpustenie, uvoľnenie napätia a emócií, či “prepísanie” nefunkčných presvedčení…
Zažitím situácie aká je prichádza možnosť získať silu a podporu pre svoje ďalšie kroky a rozhodnutia, uvidieť a precítiť svoje zdroje a možnosti…
Konštelácie harmonizujú emocionálne, mentálne a fyzické prežívanie. Prinášajú pocit súnaležitosti a spojenia – navzájom aj s “vyšším celkom”.
Jedná sa o intenzívny zážitkový seminár, ktorý je otvorený pre maximálne 8 účastníkov.
Každý z účastníkov má možnosť vlastnej konštelácie.
𝐊𝐞𝐝𝐲: 2.6.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝟏𝟎.𝟎𝟎 – 𝟏𝟕.𝟎𝟎
𝐊𝐝𝐞: Sobotište
𝐏𝐫𝐢́𝐬𝐩𝐞𝐯𝐨𝐤: 6𝟓€
𝐑𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚́𝐜𝐢𝐚 𝐣𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐚́ 𝐩𝐨 𝐳𝐚𝐩𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧𝐢́ 𝐳𝐚́𝐥𝐨𝐡𝐲 𝟒𝟎𝐞
Registračný formulár tu:
https://forms.gle/GxDEnXfEhARhPC677
Viac info na [email protected]

Eva Babiaková sa vlastnej praxi s klientmi sa naplno venuje viac ako 10 rokov. Poskytuje individuálne terapie, skupinové semináre, workshopy, prednášky a firemné konzultácie zamerané na sebarozvoj a osobnú premenu.
Jej prácu ovplyvnili výcviky a semináre u Zdenky Tuškovej, Alicie Hamm, Johna Hawkena, Bhagata, Jana Pešičku, Wilfrieda Nellesa a ďalších.
Svoj život tvorí so svojou rodinou v oblasti Myjavských kopaníc
http://evababiakova.sk/

Podrobnosti

Dátum:
02.06.2024
Cena:
65€
Webstránka:
https://evababiakova.sk/

Odpovede