Loading Events

POZÝVAME ŤA, ŽENA

Na spoločnú prechádzku do prírody popri brehu Dunaja do Pečnianskeho lesa. Udeje sa tu aj hudobný koncert  Dominiky Belanskej, s ktorou tiež objavíme nové spôsoby vnímania a prepojenia sa s prostredím aj so sebou samými.

Navzájom sa inšpirujeme k spoločnej tvorivej hre a improvizácii, v ľahkosti a radosti, ktorú si z programu vezmeme so sebou do každodenných situácií.

3 basen cast 1 z 3 Rieka v nas

ČO JE ZÁMEROM A ČO SA BUDE DIAŤ?

Nájdeme povzbudenie a inšpiráciu v dotyku s riekou. V piesni, improvizácii, aj v tichu, objavíme nové, harmonickejšie a udržateľnejšie spôsoby spolužitia založené na vzájomnej úcte a prepojení. 

Na ceste nás bude svojím hlasom a piesňami sprevádzať Dominika Belanská, slobodná umelkyňa, sociálna architektka a kreatívna facilitátorka (@Belanska). Pre naše stretnutie vytvorila zážitok na mieru vzácnemu miestu, kam spoločne vstúpime – starobylému lužnému lesu, prezývanému Pečňa. Tu si dovolíme uvoľniť sa do svojej prirodzenosti, započúvame sa do hlasu našej vnútornej rieky.

4 basen cast 2 z 3 Rieka v nas

KEDY A KDE TO BUDE

Stretneme sa o 14:00 pred budovou Au Cafe, kde sídli aj AUREA na Tyršovom nábreží v Bratislave (Viedenská cesta 1). Následne si urobíme pešiu prechádzku po nábreží s krátkymi zastaveniami na vybraných miestach, do Pečnianskeho lesa až za most Lafranconi a naspäť. Návrat bude pred zotmením cca o 19:00.

ČO SI VZIAŤ SO SEBOU

– fľašu / nádobu s vodou a niečo pod zub
– pohodlné oblečenie a obuv, vhodné do prírody
– deku / podložku na sedenie na zemi
– repelent
– prípadne aj obľúbený hudobný nástroj

5 basen cast 13 z 3 Rieka v nas

PRE KOHO JE TOTO STRETNUTIE

Absolvovať prechádzku v celej dĺžke zvládnu mladšie aj staršie ženy s priemernou fyzickou kondíciou. V prípade špeciálnych potrieb, alebo akýchkoľvek otázok, sa na nás obráťte. Pokúsime sa nájsť spôsob, ako vám umožniť plnohodnotný zážitok.

Mamičky s ďeťmi sú vítané 🙂

VSTUPNÉ NA PROGRAM

Vstupné pre jednu ženu je 14 eur. 

Pre dve žienky je zvýhodnené vstupné 24 eur. 

Vezmi aj svoju mamu, sestru alebo kamarátku 😉

PRÍSTUP A PARKOVANIE

Je možné parkovať v okolí – aj na parkovisku priamo na Tyršovom nábreží, prípadne v OC Aupark.

KTO JE DOMINIKA BELANSKÁ

Dominika Belanská pochádza z Prievidze, vyštudovala VŠVU v Bratislave a od r. 2011 sa venuje zapájaniu ľudí do tvorby verejných priestorov, ochrany životného prostredia a kultúrneho dedičstva na rôznych miestach na Slovensku aj v zahraničí. Koncertuje sólovo aj s hudobným projektom The Good Seeds.

“Tvoje hniezdo” (live video s kapelou): 

https://www.facebook.com/thegoodseeds.sk/videos/1633147717201957/

Instagram: @dominika.belanska

Facebook: 

https://www.facebook.com/dBelanska/

Web: 

http://www.linktr.ee/belanska

TEŠÍME SA NA TEBA

Lenka Hamšíková & Dominika Belanská

Ďalšie informácie o AUREA – KOMUNITE ŽIEN: https://artofslovakia.com/aurea